Bezoekers

Welkom op de website van dé Noord-Nederlandse Landbouwbeurs

 

Bezoekers

Welkom op de website van dé Noord-Nederlandse Landbouwbeurs

 

Bezoekers

Welkom op de website van dé Noord-Nederlandse Landbouwbeurs

1
1

De juiste voedingsstof voor een rijke oogst! Zo’n 25.000 agroprofessionals met daarachter honderden geïnteresseerde bedrijven, op zoek naar de laatste trends, nieuwste producten en diensten, en bereid om investeringen te doen. Er gaat zeker wat moois groeien tijdens de 22e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018.

Dé plek om vooruit te boeren!

De 22e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs wordt georganiseerd van 12 tot en met 15 december 2018 in het WTC Expo. De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is de grootste Noordelijke landbouwvakbeurs over techniek, innovatie en inspiratie in de agrosector. Daarmee is de Landbouwbeurs te Leeuwarden hét evenement voor de nationale en internationale professionele agrariër.

Ludieke mediacampagne met Omrin

Nadat exposanten zich massaal hebben aangemeld, is het de hoogste tijd voor een uitgebreide bezoekerscampagne. U  vond overal in de provincie het thema “Voedingsstof voor een rijke oogst” in de rode boerenzakdoek-stijl terug. Op billboards, in advertenties, in de samenwerking met Agrio, maar ook in bladen met speciale acties. Niemand kon om de samenwerking met Omrin Bedrijfsafval heen. Mooi vormgegeven reclame-uitingen op meerdere bedrijfsafvalwagens van Omrin konden dagelijks uw aandacht trekken. In het verkeer of op uw boerenerf. “In 2016 was Omrin Bedrijfsafval de trotse partner van WTC Expo en ook van deze Landbouwbeurs. Wij waren zelf uiteraard deelnemer aan de beurs en maakten graag deze uitzondering om de Landbouwbeurs extra te promoten. Een mooie win-win situatie!”, aldus Klaas Wijnsma, manager Commercie & Logistiek van Omrin Bedrijfsafval. Via dit filmpje krijgt u een impressie van deze ludieke mediacampagne.

WTC Expo

De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is een nieuwe beurs, door een vertrouwde organisatie. Noord-Nederlandse Landbouwbeurs wordt namelijk georganiseerd door WTC Expo. WTC Expo is een beurzen en evenementenorganisatie welke diverse producties organiseert in eigen huis. Het complex is met 5 beurshallen en met een totale oppervlakte van 45.000 m2 het op twee na grootste evenementen complex van Nederland. Jaarlijks terugkerende en succesvolle producties zijn onder meer Caravana, Boot Holland, Vrouw!, zakenbeurs BCDN, CLASSICSNL en Hobby & Vrije tijd. Jaarlijks mag het WTC Expo Leeuwarden maar liefst 850.000 bezoekers begroeten.

Blijf op de hoogte

Tijdens de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs worden alle agrarische segmenten aan het publiek getoond. De beurs is opgedeeld in de hal voor de veehouderij, een hal gericht op de akkerbouw en de mechanisatie is groots vertegenwoordigd. Ook is de organisatie een samenwerking aangegaan met Agrio, uitgever van diverse vakbladen. De komende maanden zal er steeds meer bekend worden over de activiteiten en het aanbod op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs. Blijf deze site dan ook regelmatig raadplegen en like onze Facebook pagina door op onderstaande knop te drukken!

Like onze Facebook pagina!

Mijno van Dijk eerste hoofdsponsor De Bildtse Aardappelweken 2018

Tijdens de Landbouwbeurs in Leeuwarden kon voorzitter Teun de Jong, namens de Stichting De Bildtse Aardappelweken (BAW) het eerste sponsorcontract ondertekenen met  Mijno van Dijk. Van Dijk, eigenaar van het gelijknamig mechanisatiebedrijf in St. Annaparochie en al 30 jaar op het Bildt gevestigd, draagt het initiatief “Potatoes Go Wild”,  van BAW een warm hart toe: “Een mooie kans om ons agrarisch platteland weer een keer positief in de kijker te plaatsen naar burger en maatschappij”. Dat de activiteiten van BAW deel uit maken van het hoofdprogramma van het  prestigieuze ‘Leeuwarden/Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018’ event zorgt in dat jaar nog  voor een extra dimensie. Lees verder.

Aantrekkelijk

Voor zowel exposanten als bezoekers combineert de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs diverse voordelen. Zo is er de uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (het beurscomplex ligt op 10 minuten lopen van het station). Daarnaast heeft het WTC Expo Leeuwarden een inpandig hotel en tal van uitstekende voorzieningen. De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs biedt bezoekers een breed aanbod met de nieuwste landbouwmachines en -werktuigen, maar ook veevoeders, zaaizaden, gewasbescherming, stallenbouw en stalinrichting. Maar ook op het gebied van schaalvergroting en productiestijging, kennis en innovatie, duurzame productie en goed ondernemerschap. Bovendien is het WTC Expo goed bereikbaar en is er ruim voldoende parkeerruimte voor slechts € 4,- per dag. Graag tot ziens tijdens de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018!

Aanmelden nieuwsbrief!