Unieke samenwerkingen Noord-Nederlandse Landbouwbeurs

Van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 december 2016 staat het WTC Expo Leeuwarden volledig in het teken van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs. Ruim 25.000 belangstellenden uit de agrarische sector bezoeken naar verwachting het evenement. Hiermee is de beurs uitgegroeid tot één van de topevenementen in het WTC Expo. Klein begonnen, bestrijkt de Landbouwbeurs met 45.000 m2 nu de gehele beursvloer van het WTC-complex. De komende weken wordt ingezet op een uitgebreide mediacampagne. Daarbij eisen zelfs de bekende Omrin bedrijfsafvalauto’s de aandacht van het publiek op.

De 21e editie van de Landbouwbeurs belooft een levendig en dynamisch evenement te worden. Met nog een paar weken te gaan, telt de lijst circa 250 deelnemers. “De beurs zit praktisch boordevol,” aldus Beursmanager Tjettje Miedema. “Een groot aantal trouwe exposanten is aanwezig. Daarnaast verwelkomen we tientallen nieuwe deelnemers, waardoor we nog completer zijn dan afgelopen editie in 2014. Ik kan natuurlijk niet voor individuele bedrijven spreken, maar het lijkt er op dat de agrarische sector goed boert. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat deze editie een groot succes wordt.”

Uitgebreid activiteitenprogramma
Aan activiteiten geen gebrek tijdens de Landbouwbeurs 2016. Op de beursvloer is meer  te doen dan ooit. Maar voor het eerst is er ook buiten het nodige te beleven. In mei 2016 is de Dairy Campus officieel geopend. Een inspirerende ontmoetingsplek voor iedereen die iets met de zuivelsector van doen heeft. Voor slechts € 15,00 kunnen geïnteresseerden de Landbouwbeurs bezoeken, inclusief een excursie met rondleiding op de Dairy Campus. Woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 december staat er om 14.00 uur een bus klaar voor deze excursie. Rond 16.00 uur is men weer terug bij het WTC Expo. Een overzicht van alle activiteiten staat weergegeven op www.wtclandbouw.nl.

Ludieke mediacampagne met Omrin
Nu exposanten zich massaal hebben aangemeld, is het de hoogste tijd voor een uitgebreide bezoekerscampagne. De komende vier weken ziet u overal in de provincie het thema “Voedingsstof voor een rijke oogst” in de rode boerenzakdoek-stijl terug. Op billboards, in advertenties, in de samenwerking met Agrio, maar ook in bladen met speciale acties. Niemand kan om de samenwerking met Omrin Bedrijfsafval heen. Mooi vormgegeven reclame-uitingen op meerdere bedrijfsafvalwagens van Omrin zullen dagelijks uw aandacht trekken. In het verkeer of op uw boerenerf. “Omrin Bedrijfsafval is trotse partner van WTC Expo en ook van deze Landbouwbeurs. Wij zijn zelf uiteraard deelnemer aan de beurs en maken graag deze uitzondering om de Landbouwbeurs extra te promoten. Een mooie win-win situatie!”, aldus Klaas Wijnsma, manager Commercie & Logistiek van Omrin Bedrijfsafval. Via onderstaand filmpje krijgt u een impressie van deze ludieke mediacampagne.

Praktische informatie Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2016
Van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 december 2016 wordt de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs gehouden in het WTC Expo Leeuwarden. De beurs is woensdag en donderdag geopend van 13.00 tot 22.00 uur en vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie: www.wtclandbouw.nl.