Exposanten

Hier vindt u meer informatie over de beurs en de mogelijkheden voor deelname

 

Exposanten

Hier vindt u meer informatie over de beurs en de mogelijkheden voor deelname

 

Exposanten

Hier vindt u meer informatie over de beurs en de mogelijkheden voor deelname

1
1

Meerdere redenen waarom u niet mag ontbreken als exposant op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018:

Ontmoet waardevolle nieuwe sales contacten
Leg contact met nieuwe relaties en netwerk met bestaande relaties
Zet uw product of dienst optimaal in de spotlight
Maak kans op de Gouden Hef; de prijs voor het meest innovatieve product of dienst
Lift met uw bedrijf mee op alle publiciteit
Genereer aanvragen voor offertes of bestellingen

De landbouwsector op de kaart!

‘De nieuwste techniek, innovatie en inspiratie voor de agrosector’. Dat vindt u op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs. Met ruim 25.000 bezoekers uit binnen- en buitenland, de unieke agrarische veiling, netwerkbijeenkomsten en spraakmakende demonstraties. Op de landbouwbeurs bereikt u uw doelgroep.

De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is de grootste ontmoetingsplaats in het Noorden voor landbouw professionals als het gaat om de nieuwste landbouwmachines en -werktuigen, duurzame landbouwproductie, hoogwaardige plant- en diervoeding, schaalvergroting en productiestijging en goed ondernemerschap. Daarnaast toont de landbouwbeurs bezoekers welke oplossingen de landbouw biedt voor de enorme uitdagingen op het gebied milieu, schone energie en besparing.

Ludieke mediacampagne met Omrin

Nadat exposanten zich massaal hebben aangemeld, is het de hoogste tijd voor een uitgebreide bezoekerscampagne. U  vond overal in de provincie het thema “Voedingsstof voor een rijke oogst” in de rode boerenzakdoek-stijl terug. Op billboards, in advertenties, in de samenwerking met Agrio, maar ook in bladen met speciale acties. Niemand kon om de samenwerking met Omrin Bedrijfsafval heen. Mooi vormgegeven reclame-uitingen op meerdere bedrijfsafvalwagens van Omrin konden dagelijks uw aandacht trekken. In het verkeer of op uw boerenerf. “In 2016 was Omrin Bedrijfsafval de trotse partner van WTC Expo en ook van deze Landbouwbeurs. Wij waren zelf uiteraard deelnemer aan de beurs en maakten graag deze uitzondering om de Landbouwbeurs extra te promoten. Een mooie win-win situatie!”, aldus Klaas Wijnsma, manager Commercie & Logistiek van Omrin Bedrijfsafval. Via dit filmpje krijgt u een impressie van deze ludieke mediacampagne.

Media

Van een professionele organisatie mag u als exposant een goede mediacampagne verwachten. WTC Expo heeft goede samenwerkingen met diverse uitgevers. Het mediapartnerschap is dit jaar toegekend aan Agrio. De beurs wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht bij de agrarische doelgroep. Denk hierbij aan advertenties in branchegerichte magazines, dag,- en weekbladen, Radio/TV, E-mailingen, persberichten, free-publicity en uitgebreide on-line marketing.

Noord-Nederland kleurt de komende maanden boerenbontrood. In de aanloop naar de 22ste editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs in december dit jaar, zal de iconische boerenbontrode zakdoek als een voorbode van de beurs op de meest onverwachte plaatsen opduiken.

Inschrijven

Wilt u deelnemen aan de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs, wacht dan niet te lang met inschrijven. Hoe eerder u inschrijft, des te beter kunnen wij rekening houden met uw wensen. Klik hier voor de algemene huurvoorwaarden van het WTC Expo voor standbouw en deelname. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met het WTC Expo Leeuwarden. Uw contactpersoon voor de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is Emmy Dijkstra. Graag tot ziens in Leeuwarden!

U kunt zich hier inschrijven!

Aantrekkelijk

Voor zowel exposanten als bezoekers combineert de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs diverse voordelen. Zo is er de uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (het beurscomplex ligt op 10 minuten lopen van het station). Daarnaast heeft het WTC Expo Leeuwarden een inpandig hotel en tal van uitstekende voorzieningen, zo geldt voor bezoekers een vast dagtarief van slechts € 4,- voor het parkeren. Voor u als exposant is parkeren gratis. En niet onbelangrijk: de prijs per vierkante meter van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs ligt ver onder die van vergelijkbare beurzen.

WTC Expo

De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs wordt voor de 23e keer georganiseerd door een vertrouwde organisatie. De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs wordt namelijk georganiseerd door WTC Expo. WTC Expo is een beurzen en evenementenorganisatie welke diverse producties organiseert in eigen huis. Het complex is met 5 beurshallen en met een totale oppervlakte van 45.000 m2 het op twee na grootste evenementen complex van Nederland. Jaarlijks terugkerende en succesvolle producties zijn onder meer Caravana, Boot Holland, Vrouw!, zakenbeurs BCDN, CLASSICSNL en Hobby & Vrije tijd. Jaarlijks mag het WTC Expo Leeuwarden maar liefst 850.000 bezoekers begroeten.