Onderstaand vindt u een overzicht van het programma en de activiteiten die plaatsvinden tijdens de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs. Binnenkort worden er meer activiteiten aan het programma toegevoegd.

Troostwijk Veilingen

Voor de vierde keer op rij pakt Troostwijk Veilingen weer groots uit op de Landbouwbeurs. Tijdens de beurs kunnen bezoekers elke dag jong gebruikte machines bekijken. Agrariërs kunnen binnenkort hun landbouwmachines aanmelden via de website van Troostwijk.

Mogelijk is de bovengenoemde veiling voor u interessant en heeft u machines over, of in de verkoop die goed bij de veiling passen. Indien u dat wenst is er de mogelijkheid om machines in te brengen in deze veiling.

Troostwijk Auctions BV is Europees grootste industrieel en internationaal veilinghuis met eigen kantoren in nagenoeg alle Europese landen. Mede daardoor heeft Troostwijk een internationaal netwerk en koperspubliek, een geïnteresseerde koper kan in praktisch elk land in zijn eigen taal bellen met medewerkers van Troostwijk.

Troostwijk Auctions BV heeft zich gespecialiseerd in de internationale industriële business to business sectoren, zoals b.v. de Agrarische, Groen-, Grondverzet- en GWW (Infra) sectoren. Voor informatie, en hoe u uw machines kunt aanmelden, kunt u een e-mail sturen naar agri@troostwijkauctions.com.

_e5b0689vrijdag-landbouwbeurs