De 22e edtie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs belooft weer een veelzijdig en bruisend evenement te worden. Van 12 t/m 15 december 2018 biedt WTC Expo te Leeuwarden honderden exposanten een podium en tienduizenden bezoekers een schat aan primeurs, innovaties, inspiratie en ontmoetingen. Op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs zijn zo’n 250 exposanten aanwezig uit de segmenten veeteelt, akkerbouw, tuinbouw, techniek en mechanisatie. Daarnaast zijn er uit alle segmenten vele primeurs en de nieuwe snufjes aanwezig.

Online ticketverkoop

Bestel nu uw Early Bird ticket voor de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018. Bij aanschaf van uw Early Bird ticket krijgt u niet alleen €2,00 korting maar ook nog eens een Welkoop emmer cadeau. Let op: de Early Bird tickets zijn beperkt beschikbaar dus weer er snel bij want op=op! De Welkoop emmer kunt u tijdens de beurs afhalen bij de stand van Welkoop.

Koop hier uw Early Bird ticket!

Blijf op de hoogte

Tijdens de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs worden alle agrarische segmenten aan het publiek getoond. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over de activiteiten en het aanbod op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs. Houd deze website goed in de gaten en like onze Facebook pagina voor leuke acties en het laatste nieuws!

Like onze Facebook pagina!