De 22e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs belooft weer een veelzijdig en bruisend evenement te worden. Op de Landbouwbeurs kun je alle nieuwste technieken, machines, noviteiten, diensten en producten bij elkaar zien. Er zijn honderden exposanten aanwezig uit de segmenten veeteelt, akkerbouw, techniek, zakelijk en mechanisatie. Daarnaast zijn er dit jaar vele interessante lezingen en workshops en ProCROSS kalveren op de beurs.

Online ticketverkoop

Bestel nu gemakkelijk en snel online uw ticket voor de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018 met €2,00 korting. Met het online bestellen van entreetickets bent u voordeliger uit en hoeft u bovendien niet meer in de rij te staan bij de kassa’s. Betaling van uw bestelling kan plaatsvinden door gebruik te maken van diverse vertrouwde betaalmethodes, waaronder iDeal, creditcard of incasso.

Koop hier uw online ticket!

Lezingen en workshops

Op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs wordt dit jaar een boordevol programma met diverse lezingen en workshops aangeboden. Zo kun je onder andere een speciaal spuitlicentie programma gericht op spuittechniek en precisielandbouw volgen op de beurs, komen alle ingrediënten voor de juiste keuzes bij bedrijfsovername in een workshop aan bod en nog veel meer!

Bekijk hier het programma

Blijf op de hoogte

Tijdens de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs worden alle agrarische segmenten aan het publiek getoond. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over de activiteiten en het aanbod op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs. Houd deze website goed in de gaten en like onze Facebook pagina voor het laatste nieuws en leuke acties!

Like onze Facebook pagina!