Nu de zomer officieel van start is gegaan en met de vakantie in het vooruitzicht zijn wij intussen al volop bezig met de organisatie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs. We vinden het dan ook belangrijk om jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen omtrent de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs welke plaatsvindt van 12 t/m 15 december in het WTC Expo te Leeuwarden.

Ook komende editie biedt de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs een schat aan primeurs, innovaties, inspiratie en ontmoetingen waarbij de beurs in een nieuw jasje wordt gestoken. We verbinden nieuwe bedrijven uit verschillende segmenten, bieden diverse lezingen, workshops en activiteiten aan en investeren wederom in een goede mediacampagne.

Samenwerking Van Hall Larenstein en het bedrijfsleven op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs
Als kennisinstituut leidt Van Hall Larenstein studenten op tot hoogwaardige, ambitieuze en innovatieve professionals die bijdragen aan een duurzame wereld. De agrarische sector vraagt om hoog opgeleide bedrijfsopvolgers die midden in de maatschappij staan, maar er is ook veel vraag naar adviseurs, verkopers en relatiebeheerders die de taal van de moderne boer spreken. Bij Van Hall Larenstein gaan studenten al tijdens hun studie ervaring opdoen in de praktijk. De studenten lopen vanaf het tweede jaar stage waar ze met een frisse blik, hands-on-mentaliteit en nieuwsgierigheid meerwaarde bieden waar uw bedrijf of organisatie van profiteert. Tijdens de Landbouwbeurs krijgt u de mogelijkheid om in contact te komen met de studenten voor een oriënterend gesprek welke eventueel tot een stageplek kan leiden.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Emmy Dijkstra via e.dijkstra@wtcexpo.nl of 058- 2941500.


Troostwijk veilingen ook deze editie aanwezig op de Landbouwbeurs. Schrijft u in?
Tijdens de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs krijgt u als deelnemer de unieke kans om zonder risico uw goederen internationaal te veilen met Troostwijk Auctions. Het zonder risico deel te nemen aan de veiling betekent dat u als verkoper exclusief het recht heeft om de kavel kosteloos in te houden, dus niet te gunnen aan de hoogste bieder.

Er zijn vele voordelen aan de veiling verbonden zoals:
* Vele bezoekers uit verschillende regio’s
* Eigen kantoren in heel Europa die de taal van de kopers spreken
* Een grote database van kopers opgebouwd over de hele wereld
* Snel uw geld op uw rekening
* Deelname is al mogelijk met één machine of voertuig

Heeft u als exposant van de Landbouwbeurs interesse om deel te nemen aan de veiling van Troostwijk? Meld u dan aan via deze link.

Nog niet ingeschreven voor de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs?

Op dit moment komen de aanmeldingen volop binnen en hebben veel toonaangevende bedrijven zich al ingeschreven. Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs? Schrijf dan snel en gemakkelijk in via het online inschrijfformulier. Ook kunt u het inschrijfformulier downloaden. Wacht niet te lang, we kunnen nu nog rekening houden met uw voorkeur betreffende standplaats. Ontvangt u graag een voorstel op maat? Neem dan gerust contact met ons op via e.dijkstra@wtcexpo.nl.

Weet u nog niet precies met welke stand grootte u wilt deelnemen? Geen probleem, u kunt zich alvast inschrijven met het aantal vierkante meters u denkt nodig te hebben, tot drie maanden voor de beurs kunt u dit nog wijzigen. U bent dan in ieder geval verzekerd van een plek. We kijken er naar uit u te mogen begroeten op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs in het WTC Expo Leeuwarden en we wensen u een goed seizoen toe.