December lijkt nog erg ver weg, maar voor u het weet is het zover: de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs komt er weer aan. De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is voor iedereen uit de agrarische sector hét evenement om kennis en ideeën op te doen. Dus noteer 12 t/m 15 december vast in uw agenda!

Dillema’s en keuzes maken
In de agrarische sector komen regelmatig dilemma’s voor zoals de keuze tussen innoveren of tradities koesteren, verder automatiseren of personeel aannemen, een nieuwe machine kopen of de oude een onderhoudsbeurt geven. Herkenbaar? De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs helpt u bij het maken van keuzes en het bepalen van de koers. Honderden exposanten tonen er de meest bijzondere primeurs, de laatste ontwikkelingen en de nieuwste snufjes. Dus zit u met een dilemma? Eerst maar naar de Landbouwbeurs!

 

 

 

 

Early Bird ticketverkoop van start!
Voor de vroege vogels gaat de verkoop van de eerste online tickets voor de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs van start. Bij de aanschaf van uw Early Bird ticket krijgt u niet alleen €2,00 korting op uw ticket maar ook nog eens een Welkoop emmer cadeau. Let op: de Early Bird tickets zijn beperkt beschikbaar dus weer er snel bij want op=op!

Koop hier uw Early Bird ticket!

Toonaangevende deelnemers op de Landbouwbeurs
Ook op de komende editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs zijn weer diverse toonaangevende deelnemers aanwezig. Een kleine greep uit onze deelnemers: Agrifirm, Lely Center Noord, D. Kuipers, Bos Mechanisatie, Bouwbedrijf Lont, DeLaval, Kistenmevrouw, Countus Accountants & Adviseurs en BTN de Haas. Houd onze website en Facebook pagina goed in de gaten, hier worden voortdurend deelnemers en noviteiten van de beurs uitgelicht.

 

 

Openingstijden Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018
Noteer de volgende openingstijden voor de Landbouwbeurs vast in uw agenda:

Woensdag 12 december: 10.00 uur – 18.00 uur
Donderdag 13 december: 13.00 uur – 22.00 uur
Vrijdag 14 december: 13.00 uur – 22.00 uur
Zaterdag 15 december: 10.00 uur – 17.00 uur

We zien u graag op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018.