Ondanks de heerlijke nazomer kijken wij al uit naar december: de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs komt er namelijk weer aan. De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is voor iedereen uit de agrarische sector hét evenement om kennis en ideeën op te doen. Van woensdag 12 t/m zaterdag december is WTC Expo Leeuwarden dé plek om je te oriënteren en elkaar te ontmoeten.

Win een compleet nieuwe werkoutfit!
Met de winter op komst is een warme werkoutfit wel nodig! In samenwerking met Welkoop Leeuwarden geven we een complete werkoutfit t.w.v. €200,- weg. De outfit bestaat uit een werkbroek, werktui en werkjas.

Wil jij kans maken op deze nieuwe werkoutfit? Like dan de win-actie op onze Facebook pagina en zet eronder waarom juist jij deze werkoutfit wilt winnen.

 

 

 

Dit jaar interessante workshops en lezingen op de Landbouwbeurs
Sta jij op het punt om binnenkort of in de toekomst het bedrijf over te nemen? Volg dan de workshop ‘Het bedrijf overnemen?’ In één uur gaat Agrarisch Jongeren Friesland in samenwerking met Rabobank, AB Vakwerk en LTO-Noord onder leiding van een agrarisch coach het gesprek aan met jonge boeren en geven ze alle ingrediënten om een weloverwogen keuze te maken. Diverse onderwerpen komen ter tafel en worden vanuit verschillende oogpunten benaderd.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er op tijd bij want vol=vol!

Early Bird ticketverkoop loopt bijna af!
Z
oals jullie allemaal weten is de Early Bird ticketkoop vorige maand van start gegaan. Bij de aanschaf van een Early Bird ticket krijg je niet alleen €2,00 korting op je ticket maar ook nog eens een Welkoop emmer cadeau. De Early Bird tickets zijn beperkt beschikbaar en de Early Bird ticketverkoop loopt bijna af dus wees er snel bij! Bestel hier snel je Early Bird tickets.