Over enkele weken is het al zover; van 12 t/m 15 december vindt de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een bruisend en veelzijdig event te worden waar je veel kennis en ideeën kunt opdoen.

Speciaal spuitlicentie programma op de Landbouwbeurs
Op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs wordt een speciaal spuitlicentie programma voor veehouders en akkerbouwers gericht op spuittechniek en precisielandbouw opgezet. Wil jij je spuitlicentie verlengen? Schrijf je dan nu in voor het programma met korting via deze link.

Heb je geen spuitlicentie of is deze nog niet aan verlenging toe, maar heb je wel interesse in het volgen van de workshop op de beurs? Neem dan gerust plaats. Bekijk hier het volledige programma. Binnenkort worden de workshoptijden bekend gemaakt.

Krachten gebundeld op Melk van het Noorden plein
Ook komende editie is het Melk van het Noorden plein weer aanwezig op de Landbouwbeurs. Diverse partijen hebben de krachten gebundeld en presenteren zich samen op één plein. Op dit plein vind je onder andere Agriland Assurantiën, Dairy Valley, Hoogland BV, Landbouwstart.nl, Pas Mestopslag, Servicebedrijf Jan Castelein, Silobags, W.H. van der Heide Voerdertransport en Opslagtechniek, Accountantskantoor Van der Veen & Kromhout en uitgever Persbureau Langs de Melkweg. Op het Melk van het Noorden plein worden diverse producten geshowd en expertises gedeeld welke je niet wilt missen!

 

 

 

 

Vele toonaangevende deelnemers en workshops
Op de Landbouwbeurs vind je vele toonaangevende bedrijven op het gebied van stalinrichting, melktechniek, trekkers en machines, oogstmachines, financiën, bouw, diervoeding en nog veel meer. Naast meer dan 200 merken en producten zijn er dit jaar ProCROSS kalveren te bewonderen op de beurs. Ook zijn er vele interessante lezingen en workshops over onder meer bedrijfsovername en reinigingstechniek te volgen. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.wtclandbouw.nl.

Koop nu je ticket online met korting!
Ben jij van plan om een bezoek te brengen aan de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs? Koop dan hier je ticket gemakkelijk en snel online met €2,00 korting! Met het online bestellen van entreetickets ben je voordeliger uit en hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa. De tickets worden als pdf per e-mail toegestuurd. Je kan de tickets geprint meenemen maar scannen vanaf de telefoon is ook mogelijk.

We zien je graag op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018.