Het aftellen naar de 22e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs kan beginnen! De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en de standplaatsen op de Landbouwbeurs zijn volledig uitverkocht. Deze week starten de deelnemers met het opbouwen van de eerste stands. Van woensdag 12 t/m zaterdag 15 december is de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs hét evenement om kennis en ideeën op te doen, je te oriënteren en elkaar te ontmoeten.

De juiste keuzes maken? Eerst maar naar de Landbouwbeurs!
De agrarische sector groeit erg snel, waarbij dilemma’s op het gebied van investeringen of een koerswijziging weleens lastig kunnen zijn. Moeten tradities juist gekoesterd worden of is het tijd voor vernieuwing door het automatiseren van machines of juist het aannemen van personeel? En koop je een nieuwe machines of geef je de oude een onderhoudsbeurt? Herkenbaar? De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs helpt je bij het maken van keuzes en het bepalen van je koers. Honderden exposanten tonen er de meest bijzondere primeurs, de laatste ontwikkelingen en meer dan 200 merken en producten.

Interessante lezingen en workshops
Op de Landbouwbeurs zijn veel interessante lezingen en workshops te volgen. Zo geeft Agrarisch Jongeren Friesland in samenwerking met Rabobank, AB Vakwerk, LTO Noord en twee agrarische coaches de workshop ‘Het bedrijf overnemen?’ waarin alle ingrediënten voor een weloverwogen keuze aan bod komen. Verder vertelt Agrifirm in een workshop hoe je meer uit je eigen ruwvoer haalt met TMR Constant en legt Kärcher je uit hoe je verstandig en efficiënt omgaat met reinigingstechniek  Ook wordt er dit jaar een speciaal spuitlicentie programma voor veehouders en akkerbouwers gericht op spuittechniek en precisielandbouw aangeboden. Heb je geen spuitlicentie of is deze nog niet aan verlenging toe? Sluit gerust aan bij de presentatie! Bekijk hier het volledige programma.

 

 

 

 

NIEUW op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs
Voor het eerst zijn er echte dieren aanwezig op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs! In de stand van K&L zijn tijdens de Landbouwbeurs twee kruislingkalveren te bewonderen. Daarnaast is er een nieuw plein opgezet: het Jong Gebruikte Machines Plein. Op dit plein vind je trekkers en machines van verschillende aanbieders in de leeftijd van minimaal 1 en maximaal 10 jaar oud. Op zoek naar een jong gebruikte machine? Neem dan zeker een kijkje op dit plein!

Koop nu je ticket online met korting!
Ben jij van plan om een bezoek te brengen aan de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs? Koop dan hier je ticket gemakkelijk en snel online en betaal €10,50 in plaats van €12,50 voor je ticket! Met het online bestellen van entreetickets ben je voordeliger uit en hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa. De tickets worden als pdf per e-mail toegestuurd. Je kan de tickets geprint meenemen maar scannen vanaf de telefoon is ook mogelijk.

De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is woensdag 12 december geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op donderdag 13 december en vrijdag 14 december van 13.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 15 december van 10.00 tot 17.00 uur.

 Tot ziens op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018!