Over precies een jaar wordt de 21e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs gehouden. Een beurs die inmiddels een begrip is in ons land. Duizenden agrariërs kijken hier elke twee jaar naar uit en plannen het evenement ruim van te voren in de agenda. Vooral de laatste jaren is de landbouwbeurs uitgegroeid tot een beurs met deelname van enkele honderden standhouders, die met elkaar de gehele agrarische industrie en handel vertegenwoordigen. Voedingsstof voor een rijke oogst.

De 21e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs heeft als thema ‘Voedingsstof voor een rijke oogst’. Innovaties en nieuwe producten in de akkerbouw staan centraal tijdens deze editie. Maar het evenement is zo groot en gevarieerd opgezet, dat er van alles te vinden is voor elk type agrariër. Met deze toonaangevende vakbeurs in het verschiet, hebben de boeren in december 2016 met zekerheid een rijke oogstmaand. Maar voor de organisatie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is het nu al een topoogst. Want de belangstelling voor de beurs is werkelijk enorm.

Netwerkdag met “Boerenlunch” donderdag 10 december 2015
Vooruitlopend op de beurs van volgend najaar staat er komende donderdag al een uitgebreide Landbouw netwerkdag op het programma. En ‘uitgebreid’ slaat in dit verband niet alleen op de afsluitende boerenlunch, maar vooral op het zeer gevarieerde ochtendprogramma voorafgaand aan de lunch. Vanaf 9.00 uur staan er diverse workshops, speeddates en netwerksessies op de agenda. Gelet op het aantal aanmeldingen zien veel partijen dit als een extra kans om informatie op te doen over diverse onderwerpen.

Tjettje Miedema Beursmanager: “De landbouwbeurs is van oudsher altijd een hele succesvolle beurs geweest, maar komend jaar overtreffen wij alle verwachtingen. De inschrijvingen zijn overweldigend, de beurs steken we in een geheel nieuw jasje, het programma kent veel nieuwe thema’s en we zetten in op een grootste mediacampagne. Het succes van 2014 wordt dus absoluut geëvenaard!”

Praktische informatie Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2016
Van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 december 2016 wordt de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs gehouden in het WTC Expo Leeuwarden. De beurs is op woensdag en donderdag geopend van 13.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie: www.wtclandbouw.nl.

Join the discussion One Comment

  • Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Leave a Reply