De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs vindt plaats van 12 t/m 15 december 2018 en is dé plek om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij duizenden gerichte bezoekers uit binnen- en buitenland. Ook komend jaar biedt WTC Expo Leeuwarden alle ruimte voor een breed scala aan activiteiten, primeurs, workshops en lezingen. De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is de grootste ontmoetingsplaats in het Noorden voor landbouw professionals als het gaat om de nieuwste landbouwmachines en -werktuigen, duurzame landbouwproductie, hoogwaardige plant- en diervoeding, schaalvergroting en productiestijging en goed ondernemerschap. Daarnaast toont de Landbouwbeurs bezoekers de nieuwste primeurs en innovaties in de segmenten veeteelt, akkerbouw, tuinbouw, techniek en mechanisatie. Klik op onderstaande button om de factsheet van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2016 te bekijken.

Factsheet NNLB 2016
250
Exposanten
25,000
Bezoekers
40,000
m2 expositieruimte
4
Hallen

Zes redenen waarom u niet mag ontbreken als exposant op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018:

1. Ontmoet waardevolle nieuwe sales contacten
2. Leg contact met nieuwe relaties en netwerk met bestaande relaties
3. Zet uw product of dienst optimaal in de spotlight
4. Maak kans op de Gouden Hef, de prijs voor het meest innovatieve product of dienst
5. Lift met uw bedrijf mee op alle publiciteit
6. Genereer aanvragen voor offertes of bestellingen

Media

Door de inzet van uitgebreide mediacampagne wordt de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs breed onder de aandacht gebracht bij de argrarische doelgroep. In samenwerking met diverse mediapartners waaronder Agrio worden er verschillende mediamiddelen ingezet. De mediacampagne bestaat onder andere uit advertenties in branchegerichte magazines, dag,- en weekbladen, Radio/TV commercials, E-mailingen, persberichten, free-publicity en uitgebreide online marketing.

Inschrijven

Wilt u deelnemen aan de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs, wacht dan niet te lang met inschrijven. Hoe eerder u inschrijft, des te beter wij rekening kunnen houden met uw wensen. Klik hier voor de algemene huurvoorwaarden van het WTC Expo voor standbouw en deelname. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met het WTC Expo Leeuwarden. 

Schrijf direct in!