De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is dé plek om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij duizenden gerichte bezoekers uit binnen- en buitenland. WTC Expo Leeuwarden biedt alle ruimte voor een breed scala aan activiteiten, primeurs, workshops en lezingen. De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is de grootste ontmoetingsplaats in het Noorden waar de segmenten veeteelt, akkerbouw, techniek, zakelijk en mechanisatie getoond worden. Er zijn dit jaar vele interessante lezingen en workshops en ProCROSS kalveren op de beurs. Klik op onderstaande button om de factsheet van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2016 te bekijken.

Factsheet NNLB 2016

Zes redenen waarom u niet mag ontbreken als exposant op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018:

1. Ontmoet waardevolle nieuwe sales contacten
2. Leg contact met nieuwe relaties en netwerk met bestaande relaties
3. Zet uw product of dienst optimaal in de spotlight
4. Maak kans op de Gouden Hef, de prijs voor het meest innovatieve product of dienst
5. Lift met uw bedrijf mee op alle publiciteit
6. Genereer aanvragen voor offertes of bestellingen

Inschrijven

Wilt u deelnemen aan de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs, wacht dan niet te lang met inschrijven. Hoe eerder u inschrijft, des te beter wij rekening kunnen houden met uw wensen. Klik hier voor de algemene huurvoorwaarden van het WTC Expo voor standbouw en deelname. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met het WTC Expo Leeuwarden.

Schrijf direct in!

Beursmagazine

Voorafgaande aan de Landbouwbeurs verschijnt er een beursmagazine volledig in het teken van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs welke wordt verspreid door heel Noord-Nederland en op de beurs zelf. Het magazine zal op aantrekkelijke wijze worden vormgegeven en vol staan met interessante artikelen, het beursprogramma, de deelnemerslijst en de plattegrond. Het magazine wordt uitgegeven en verzorgd door Persbureau Langs de Melkweg en door de beursorganisatie ondersteund.

Mediacampagne

Door de inzet van uitgebreide mediacampagne wordt de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs breed onder de aandacht gebracht bij de agrarische doelgroep. In samenwerking met mediapartner Agrio worden er verschillende mediamiddelen ingezet. De mediacampagne bestaat onder andere uit advertenties in branchegerichte magazines, dag,- en weekbladen, Radio en TV commercials, E-mailingen, persberichten, free-publicity en uitgebreide online marketing.