Inschrijfformulier ‘Gouden Hef’ 2018

Bent u dit jaar de winnaar van de ‘Gouden Hef’ 2018?
Ook dit jaar wordt op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs
in samenwerking met Agrio de ‘Gouden Hef’ uitgereikt om nieuwe ontwikkelingen en goede ideeën te stimuleren. Bent u actief in de agrarische sector en toont u tijdens de Landbouwbeurs een innovatief product of interessante nieuwe dienst? Meld u zich dan aan of laat u voordragen om in aanmerking te komen voor de innovatieprijs de ‘Gouden Hef’ 2018.

Prijswinnaar Gouden Hef 2018 
De winnaar wordt bekendgemaakt op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs tijdens de exposantenborrel op woensdagavond 12 december. Naast de nodige publiciteit en vanzelfsprekend de ´Gouden Hef´ krijgt de winnaar een cheque t.w.v. €1000,00 excl. btw als deelname tegoed voor de volgende editie van de Landbouwbeurs, inclusief een gratis advertentiepagina in kleur t.w.v. €2600,00 in Veldpost, onafhankelijk landbouwvakblad voor Noord-Nederland.

Selectiecriteria
Alle ingezonden producten en diensten worden beoordeeld door een onafhankelijke vak-jury op basis van de volgende criteria:

  • Gelanceerd of doorgebroken in 2018
  • Toegevoegde waarde voor het agrarisch bedrijf
  • Praktisch toepasbaar
  • ´Heft´ het agrarisch bedrijf naar een hoger niveau
  • Jury beoordeelt het product of dienst op de beurs

Interesse in deelname?
Bent u een vernieuwende deelnemer en voldoet u aan bovenstaande criteria? Dan is dit uw kans, schrijf u in en lift mee op het grote succes van de ´Gouden Hef´ 2018. Middels het formulier hiernaast kunt u uw product of dienst aanmelden voor de innovatieprijs. Aanmelden kan tot en met maandag 12 november 2018.

Alle deelnemers aan de Gouden Hef krijgen in het decembernummer van Veldpost en in ons beursmagazine kosteloos aandacht voor de inzending van de noviteit.