Catering

WTC Hospitality exploiteert, als exclusieve in house cateraar, de volledige horeca in het WTC Expo complex in Leeuwarden. Er zijn verschillende mogelijkheden en voorzieningen voor de horecabenodigdheden op uw stand. Als standhouder kunt u tijdens de beurs verschillende soorten dranken, lunchpakketten en bittergarnituren bestellen. Wanneer u gebruik wilt maken van de horeca service van het WTC Hospitality dan kunt u deze bestellen door onderstaande bestelformulieren in te vullen en te mailen naar info@wtchospitality.nl of te faxen naar 058-2941595.

Houdt u er rekening mee dat u tijdig bestelt, zodat de door u bestelde benodigdheden op tijd geleverd kunnen worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met WTC Hospitality via 058-2941590 of info@wtchospitality.nl.

Bestelformulier Dranken
Bestelformulier Lunchpakketten en Bittergarnituren

WTC Betaalkaart

Naast de cateringservice kunt u gebruik maken van onze horecagelegenheden in het complex. Om het u gemakkelijk te maken kunt u gebruik maken van ons betaalsysteem met de exposantenbetaalkaart. Met deze betaalkaart kunt u in ons Beurscafé, bij het Standhouderbuffet en op veel van onze terrassen gebruik maken van onze diensten. Al het verbruik wordt op deze betaalkaart geregistreerd en na afloop van de beurs ontvangt u hiervan een factuur. U hoeft niet meer contant af te rekenen en losse bonnen in uw administratie te verwerken. U krijgt van ons één overzichtelijke factuur.

Wanneer u gebruik wilt maken van de betaalkaart, verzoeken wij u deze minimaal één week voor aanvang van de beurs aan te vragen via onderstaand aanvraagformulier. Uw ingevulde formulier kunt u mailen naar info@wtchospitality.nl

Klik hier om een betaalkaart aan te vragen en voor de algemene voorwaarden.