Workshop ‘Het bedrijf overnemen?’

In één uur alle ingrediënten voor jouw keuzes!

Sta jij op het punt om binnenkort of in de toekomst het bedrijf over te nemen? Dan is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van wat er allemaal komt kijken bij een bedrijfsovername.

Op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018 geeft Agrarisch Jongeren Friesland in samenwerking met Rabobank, LTO Noord en AB Vakwerk een workshop over bedrijfsovername. Tijdens de workshop gaan we onder leiding van twee agrarische coaches het gesprek aan met jonge boeren over diverse onderwerpen en komen alle ingrediënten om de juiste keuzes te maken aan bod. Hoe communiceer je effectief met alle betrokken partijen? En wat zijn je persoonlijke competenties en hoe zet je deze in? Ben je ondernemend genoeg? Daarnaast wordt er stilgestaan bij het in kaart brengen van je toekomstvisie en de maatschappelijke omgeving van je bedrijf. Het proces van bedrijfsovername wordt vanuit verschillende oogpunten benaderd en besproken.

Dus ga jij binnenkort het bedrijf overnemen of wil je meer weten over bedrijfsovername? Volg dan de workshop ‘Het bedrijf overnemen?’ op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018 en krijg antwoord op al je vragen!

Tijden workshops:
Woensdag 12 december 11.00-12.00 uur
Donderdag 13 december 14.00-15.00 uur
Vrijdag 14 december 14.00-15.00 uur
Zaterdag 15 december 11.00-12.00 uur

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij want vol=vol! Aanmelden voor de workshop is niet nodig.

Koop nu tickets met korting!