Onderstaand vindt u een overzicht van het programma en de activiteiten die plaatsvinden tijdens de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs. Binnenkort worden er meer activiteiten aan het programma toegevoegd

Troostwijk Veilingen

Voor de vierde keer op rij pakt Troostwijk Veilingen weer groots uit op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018. Tijdens de beurs zijn aangeboden kavels te zien en worden deze online geveild.

Wilt u ook met goederen deelnemen aan de internationale veiling van Troostwijk? Meldt u aan via de website van Troostwijk. Deelnemers van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs kunnen gebruik maken van een unieke actie.

Troostwijk Auctions bestaat sinds 1930 en is uitgegroeid tot het grootste industriële (online) veilinghuis van Europa. Met eigen kantoren in heel Europa spreekt Troostwijk de taal van de koper en hebben ze zich gespecialiseerd in de internationale industriële business to business sectoren. Troostwijk Auctions heeft zich gespecialiseerd in de internationale industriële business to business sectoren, zoals de Agrarische, Groen-, Grondverzet- en GWW (Infra) sectoren.

Voor informatie, en hoe u uw machines kunt aanmelden, kunt u een e-mail sturen naar agri@troostwijkauctions.com.

 

 

 

 

.

Koop nu tickets met korting!